Welkom op de website van “IJsclub de Falieberg” en lees hier alles over het schaatsen in Zuidwolde (dr)

De ijsbaan is Gesloten.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers.

Wilt u zich inzetten voor de ijsclub?
Meld u dan bij één van de bestuursleden

Onze ijsbaan is gelegen aan Falieberglaan 5 te Zuidwolde (Dr.)

Het was een geslaagde dag

Hou onze Facebook pagina en website in de gaten.

—————————————————————————-

23-1-2017

De ijsbaan is OPEN.

WIJ KUNNEN SCHAATSEN!!!

Het ijs is dik genoeg!
Wij gaan daarom vanmiddag vanaf 15.00 open tot 17.00 voor onze leden.

DUS ALLEEN VOOR LEDEN

Aan het eind van de middag gaan wij het ijs weer meten, en mocht blijken dat het ijs dan nog dik genoeg is gaan we s’avonds weer open om 18.30.
Weer alleen voor leden.

Dus haal je schaatsen uit het vet
En tot vanmiddag!!!

—————————————————————————-

Doe mee aan onze crowdfundaktie en draag uw ‘steentje’ bij!

De Stichting Kunstijsbaan Hoogeveen e.o. opgericht in 2004 wil een kunstijsbaan realiseren in Hoogeveen. In Assen gaat de kunstijsbaan dicht in maart 2016. Om de kunstijsbaan in Hoogeveen te realiseren doen we een beroep op een ieder in Drenthe en omgeving. We starten vanaf nu een Crowdfund-aktie, welke 1 miljoen euro kan opbrengen. (Investering kunstijsbaan, geheel overdekt, met een binnenbaan van 30 x 60 m. kosten ongeveer 13,5 miljoen euro.)

Tarieven middag:
Jeugd t/m 14 jaar  € 1,50 per middag
Volwassenen         € 3,00 per middag

De entree ’s avonds bedraagt  € 3,00 voor alle leeftijden.

Lid worden kan natuurlijk ook! Scheelt je een hoop tijd.
Je hoeft niet bij elk bezoek entree te betalen, zodat je sneller het ijs op kunt.
Daarnaast steun je met een lidmaatschap meteen de grootste vereniging van Zuidwolde (dr)

U kunt zich aanmelden als lid van onze ijsclub als volgt:

1) Inschrijven tijdens openstelling van onze natuurijsbaan
2) Inschrijven gedurende de rest van het jaar door het inschrijfformulier, te vinden onder ‘Downloads’ uit te printen, volledig in te vullen en te ondertekenen en met het bijbehorende inschrijfgeld en contributie af te geven bij het secretariaat.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen :

volwassenen (16 jaar en ouder):       € 7,–
jeugd, van 12 tot en met 15 jaar:     € 5,–
jeugd tot en met 11 jaar:                € 3,–

Het lidmaatschap geeft onbeperkt toegang tot de ijsbaan, natuurlijk voor zover deze als ijsbaan geopend is.
Indien wegens gebrek aan ijs door de ijsclub een bezoek aan een kunstijsbaan o.i.d. wordt georganiseerd, geeft het lidmaatschap ook hier recht op.

Inschrijfgeld
Bij aanmelding van nieuwe leden wordt eenmalig € 5,– administratie- en incassokosten in rekening gebracht.
Nieuwe leden dienen de contributie contant, vooraf te voldoen.
De jaarlijkse vervolgbetalingen worden uitsluitend per automatische incasso door de ijsclub geïncasseerd.

Voor aanmelding: