Reserveren

Welkom op onze reserveringspagina,

Door de corona maatregelen zijn wij verplicht om met reserveringen te werken. Tevens moet daar bij een gezondheidsverklaring worden ingevuld. Deze moet op de dag van aankomst ingevuld en ingeleverd worden.

Momenteel is het alleen mogelijk om als abonnementhouder te reserveren. Het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden van de ijsclub.

U kunt per keer, 1 reservering maken. deze moet eerst zijn gebruikt voor dat u een volgende reservering kunt maken. Je kunt dus niet meerdere reserveringen voor verschillende tijd stippen maken. dit doen wij om er voor te zorgen dat iedereen de kans heeft om een tijdsslot te reserveren.

Voor elk abonneenummer moet apart worden gereserveerd.

Let op dat u wel een gezondheidsverklaring mee neemt naar de ijsbaan en uw lidmaatschap pasje. Zonder deze documenten kunnen wij u helaas niet toegang verlenen tot de ijsbaan. Dit is nodig in verband met de geldende corona regels van uit de overheid.

RESERVEREN

Hier zullen we u uitleggen hoe als u een reservering kunt maken. De uitleg is gebaseerd op het gebruik van een mobiel apparaat. Op een gewone pc zal dit ongeveer volgens het zelfde principe gaan.

Druk hier op reserveren

Hier vult u het abonnement nummer en geboorte datum in

Als u op de datum drukt komt dit scherm te voorschijn. Hier kunt u de maand en dag wijzigen. Om het jaartal te wijzigen drukt op het jaartal.

Door op het jaartal te drukken kunt u hier naar het juiste jaartal scrollen.

U komt nu op uw persoonlijke pagina. hier kunt u reservering zien of een reservering plaatsen.

Hier kiest u de datum en het tijdsblok waar u voor wil reserveren.

Selecteer het tijds vak welke u wilt reserveren

Selecteer uw naam.

Gefeliciteerd uw reservering is gelukt. Let op vergeet niet de gezondheidsverklaring op de dag zelf in te vullen en mee te nemen.

Dit is de pagina waar u naar door wordt gestuurd als up de link heeft geklikt. hier kunt u de gezondheidsverklaring downloaden en thuis afdrukken.

Print deze uit en neem deze op de dag zelf ingevuld mee.